Κέρκυρα: 35χρονος διακινούσε κοκαΐνη και αναβολικά

Κέρκυρα: 35χρονος διακινούσε κοκαΐνη και αναβολικά

Δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την προέλευσή τους - Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Kerkyra-kokaini-anavolika
«Δίπορτο» το είχε στην παρανομία ένας 35χρονος Έλληνας, ο οποίος πωλούσε πανάκριβη κοκαΐνη στα νυχτερινά μαγαζιά της Κέρκυρας και εξίσου ακριβές αναβολικές ουσίες στους πελάτες γυμναστηρίων του νησιού, όπως μαρτυρούν τα πλούσια έσοδά του.

Η παράνομη δραστηριότητά του έφτασε ως τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι ο ύποπτος διέθετε δυο κατοικίες και έκαναν ταυτόχρονα εφόδους και στις δυο. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, το απόγευμα της Παρασκευής, ακινητοποίησαν τον 35χρονο σε ένα από τα σπίτια και ακολούθησαν εξονυχιστικές έρευνες.

Τελικά, ανακάλυψαν τις πλαστικές συσκευασίες με την κοκαΐνη συνολικού βάρους 470 γραμμαρίων, τα 29 φιαλίδια αναβολικών ουσιών, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατέσχεσαν και 7.350 ευρώ που ο δράστης δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την προέλευσή τους. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας και του ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης