Σε επίσχεση εργασίας οι γιατροί του Αγλαΐα Κυριακού

aglaia

Αποφάσισαν κινητοποιήσεις από τις 26 Ιουλίου για τη διεκδίκηση εφημεριών που τους οφείλονται από τον Απρίλιο

Τις προηγούμενες ημέρες οι ειδικευμένοι και οι ειδικευόμενοι γιατροί πραγματοποιήσαν δύο γενικές συνελεύσεις, ζητώντας από τη διοίκηση του Αγλαΐα Κυριακού να δώει λύση στο πρόβλημα.

Όμως, ο αναπληρωτής διοικητής τους ενημέρωσε πως η επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου αρνήθηκε να υπογράψει τα εντάλματα πληρωμής. Κατόπιν αυτού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας από την Πέμπτη 26 Ιουλίου.

Για το διάστημα που θα διαρκέσει ανακοίνωσαν ακόμη την αναστολή όλων των κλινικών, παρακλινικών και εργαστηριακών εξετάσεων των χρόνιων περιστατικών.

Και, ως τελευταίο μέτρο πίεσης, αποφάσισαν την εξαιρεση του νοσοκομείου από τις γενικές εφημερίες μέχρι την αποπληρωμή των δεδουλευμένων.

Δείτε την απόφαση των γιατρών:
iatriko01

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Γιατρός

Η επίτροπος, όσο και εάν δεν μου αρέσει, έχει απόλυτο δίκαιο. Το ανάποδο συμβαίνει, όλοι οι επίτροποι που υπογράφουνε τα εντάλματα κακώς το κάνουνε. Ο Γιδοβοσκός ψήφισε αλλαγή του ωραρίου, 12ωρα δηλαδή, και συνεχίζει παρανόμως να εφαρμόζει τα 24ωρα. Αυτό είναι παντελώς παράνομα και όλοι οι επίτροποι όφειλαν να παγώσουνε τις εφημερίες σε όλη τη χώρα, φέρνοντας τον Πινόκιο και το τσίρκο του προ των ευθυνών τους. Αφενός ψηφίζουν νόμο, αφετέρου δεν τον εφαρμόζουν. Ποιον κοροϊδεύουν;;; Ή θα καταργήσουν το νόμο του ορίου των 60 ωρών που ψήφισαν, ή οι εφημερίες σε όλη τη χώρα θα σταματήσουν αυτόματα, καθώς το νομοσχέδιο που ψήφισαν δεν μπορεί να εφαρμοστεί εάν ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!! Καλώς κάνει η επίτροπος, γεγυμνώνει την ασχετοσύνη του Γιδοβοσκού και το Πινόκιο.

Δρ Μαρία

Ενημερώνω τους Γενικούς Ιατρούς που το σκέφτονται να πέσουν στην παγίδα των ΤΟΜΥ, ΠΕΔΥ, ΕΟΠΥΥ, κτλ, πως στις Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία/Καναδά/Ηνωμένο Βασίλειο/Σουηδία/Νορβηγία υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις οικογενειακών ιατρών πρωτοβάθμιας φροντίδας. Οι μισθοί που προσφέρουν είναι δεκαπλάσιοι, με άριστες συνθήκες εργασίας. Δίνει ο Πολάκης $400.000 ετησίως; Ενημερώνω τους Ειδικούς Ιατρούς ΕΣΥ πως παρόμοιες ελλείψεις υπάρχουν και στα δευτεροβάθμια τους νοσοκομεία.

Γιατροι

Δεν θα μείνουν γιατροί στην Ελλάδα ούτε για δήγμα...

Νίκος Χ. Ν

Τι θα πει αρνήθηκε να προωθήσει τα εντάλματα πληρωμής; Α ρε Δικαιοσύνη......

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rdgrdrdw

Ήταν 88 ετών - Νοσηλεύοταν το τελευταίο διάστημα με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο - Ποιος ήταν ο μεγάλος άντρας της σπουδαίας οικογένειας του Παναθηναϊκού

22