Βίντεο: Πορεία 1.500 μηχανών για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη

the02

Η διαδήλωση ξεκίνησε από τη δυτική είσοδο της πόλης και μέσω της παραλιακής οδού θα καταλήξει στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου

Μεγάλη πορεία με μηχανές κατά της συμφωνίας για την ονομασία των Σκοπίων, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε αυτήν συμμετέχουν περίπου χίλιοι πεντακόσιοι μοτοσικλετιστές.

Η διαδήλωση ξεκίνησε από τη δυτική είσοδο της πόλης και μέσω της παραλιακής οδού θα καταλήξει στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Δείτε το βίντεο από τη μηχανοκίνητη πορεία: Πηγή: www.thestival.gr

ΣΧΟΛΙΑ (14)

Χοτζιας

Μπράβο στους μοτοσυκλετιστες, η συμφωνία των κομιτατζήδων στις Πρέσπες είναι προδοτική. Να κάνουν και οι ΣΥΡΙΖΑ καμία συγκέντρωση να δούμε λαό που θα μαζέψουν, χαχαχαχαχα.....και μην ξεχνάμε, αύριο ο Τσίπρας έρχεται Θεσσαλονίκη..,..

Πορεία διαφήμιση υπέρ της ανομίας;

Πολλοί στην πορεία φαίνεται να είναι χωρίς κράνος δείχνοντας περιφρόνηση στους νόμους της χώρας μας. Αντίθετα, ο Ζαεφ χτες ήταν με το κρανος του, με μπότες και την προβλεπόμενη από τον ελληνικό νόμο ένδυση για μοτοσικλετιστές. Σέβεται επομένως την Ελλάδα και τους νόμους της περισσότερο από τους δικούς μας αγανακτισμένους και (τάχα) πατριώτες.

@

Η μύγα παρατηρεί και έλκεται από τις βρωμιές. Η μέλισσα έλκεται από τα όμορφα άνθη. Εσύ τι είσαι; Μύγα ή μέλισσα;

Kάτι άσχετο.

Οι μισές μηχανές που είδα ήταν vstrom. Ελεος ρε παιδιά. Καλό μηχανάκι αλλά έχει καταντήσει πολύ σούπα. Το χουν πάρει όλοι.

Να τα λέμε αυτά

Το 50% από αυτούς ψηφίζει ΧΑ!

@00:53

'Ovτωs!

Νέου είδους πορεία;

Διαμαρτυρία στο άγαλμα του Μ. Αλεξανδρου και επίδοση ψηφίσματος στον Βουκεφάλα; Ειδωλολάτρες;

Ανευ χλαμύδας και σάριζας

Οι διαδηλωτές μας προσκύνησαν το άγαλμα του στρατηλάτη και κατακτητή! Και μάλιστα τώρα που οι πΓΔΜίτες δεν έχουν πια τους εθνικιστές τους στην εξουσία να διεκδικούν τον μεγαλεξαντρο και να νοσταλγούν τις κατακτήσεις του. Πού είναι όμως οι χλαμύδες; Ειδωλολατρεία αγαλμάτων χωρίς χλαμύδα δεν παίζει. Κάποτε όμως οι αναβάτες δικύκλων είχαν τη δόξα της ανοιχτής σκέψης και ορθολογικής κρίσης και ήταν υπέρ του σεβασμού στον αυτοπροσδιορισμό και στα ανθρώπινα δικαιώματα. Στη χώρα μας όμως φαίνεται σχεδόν όλα είναι στρεβλά...

Στα Σκόπια για βενζίνη πάνε;

Στις συγκεντρώσεις Κυριακές 300 - 1.000 άτομα και στη μοτοπορεία 1.500 μηχανάκια! Βαριούνται να σταθούν όρθια τα κοπρόσκυλα.

@

Τρέμετε αριστερόσκυλα! Οι μέρες που είσαστε στη Βουλή τελειώνουν!

Ilias

Κρύψου <ΑΓΥΡΙΚΕ>έρχονται οι <φασιστες>¡¡¡¡!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα α χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!! Δώστε πονο στους άναρχοαπλυτους!!!!!!!!!!

Τέσσερα

Εκατομμύρια Έλληνες δεν έχουν διαβάσει ούτε ένα βιβλίο στην ζωή τους. Ε τι είναι οι 1500? Τι είναι? Αμόρφωτοι και ανιστόρητοι Έλληνες φασίστες.

Νεοκομιτατζη

Εσύ στα σλαβικά διάβασες τα βιβλία,παραμορφωμένε;

@Τεσσερα

Όχι ένα αλλά εκατοντάδες βιβλίων έχουμε διαβάσει. Μάλλον εσύ δε διάβασες κανένα ελληνικό βιβλίο! Φασίστα, δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει ποιας χώρας!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kris_spir

Ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, πρώην πολιτειακός γερουσιαστής και πρώην πρόεδρος της Βουλής των Δημοκρατικών του Νιου Χαμσάιρ  είναι ένα από τα πρόσωπα που θα ανεβούν σήμερα στην εξέδρα και θα απευθύνουν χαιρετισμό

15