Αμαλιάδα: Μπράβοι τα έσπασαν σε μαγαζί και έδειραν τον ιδιοκτήτη

Αμαλιάδα: Μπράβοι τα έσπασαν σε μαγαζί και έδειραν τον ιδιοκτήτη

Ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών ένας 48χρονος Έλληνας ο οποίος, μαζί με άλλους τέσσερις συνεργούς του, εισέβαλαν το βράδυ της Πέμπτης στην επιχείρηση

astynomia-katadioksi-696x392
Σε κυκλώματα εκβιαστών που απαιτούν χρήματα με το πρόσχημα της παροχής «προστασίας», αποδίδουν οι αστυνομικοί του τμήματος Ήλιδας την εισβολή πέντε «φουσκωτών» στο κατάστημα ενός 31χρονου στην Αμαλιάδα, τον ξυλοδαρμό του ιδιοκτήτη και τους βανδαλισμούς στο μαγαζί.

Ήδη ταυτοποιήθηκε από την έρευνα ένας 48χρονος Έλληνας ο οποίος, μαζί με άλλους τέσσερις συνεργούς του που παραμένουν άγνωστοι, εισέβαλαν το βράδυ της Πέμπτης στην επιχείρηση οπλισμένοι με ξύλινα και ρόπαλα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και κράνη. Αμέσως χτύπησαν τον 31χρονο ιδιοκτήτη τραυματίζοντάς τον σε διάφορα σημεία και έπειτα άρχισαν να καταστρέφουν τον εξοπλισμό του καταστήματος.

Μετά την καταστροφή που προκάλεσαν, οι εισβολείς τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται στα όρια του αυτοφώρου, καθώς σε βάρος τους σχηματίστηκε για σωματική βλάβη, απειλή και φθορές ξένης ιδιοκτησίας. Ο τραυματισμένος επιχειρηματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο του Πύργου όπου νοσηλεύεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης