Βίντεο: Ο Στινγκ βγήκε με σκούπα στο Ηρώδειο και καθάρισε τη σκηνή από τα νερά

sting_29

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, αντί να ακυρώσει τη συναυλία του, πάλεψε με όποιον τρόπο μπορούσε προκειμένου να μη γίνει αυτό με αποτέλεσμα να γνωρίσει την απόλυτη αποθέωση από το κοινό

Μπορεί η μπόρα να καθυστέρησε λίγο την έναρξη της sold out συναυλίας του Στινγκ στο Ηρώδειο, ο κόσμος, όμως, ήταν εκεί και περίμενε με υπομονή να δει και να αποθεώσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη.

Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε, όμως, ήταν να δει τον δημοφιλή καλλιτέχνη να βγαίνει στη σκηνή και αντί να κρατά το μικρόφωνό του, να κρατά μία σκούπα, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη.

Ο Βρετανός δημιουργός βγήκε μπροστά στο κοινό, πήρε μια… σκούπα και βοήθησε τους ανθρώπους που έκαναν ο,τι ήταν δυνατόν για να διώξουν τα νερά από τη σκηνή, ευχαριστώντας, παράλληλα, για την αναμονή.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, αντί να ακυρώσει τη συναυλία του, πάλεψε με όποιον τρόπο μπορούσε προκειμένου να μη γίνει αυτό με αποτέλεσμα να γνωρίσει την απόλυτη αποθέωση από το κοινό!

Δείτε το βίντεο:

video placeholder


video placeholderΑπολαύστε μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα της συναυλίας:


video placeholdervideo placeholdervideo placeholder

ΣΧΟΛΙΑ (39)

Όλα πάνε καλά , καμμία ανάγκη από κανένα.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που όποιοι θέλουν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους όπως νομίζει ο καθένας αρκεί να κερδίσουν ο ίδιοι . Και οι πολίτες και στην προκειμένη περίπτωση το φιλόμουσο και φιλοθέαμο λούμπεν και παρηκμασμένο κοινό τα ίδια εκπροσωπεί και αναδέχεται. Εξασφαλίζει κανείς ότι μετά από νεροποντή υπάρχει ασφάλεια των συμμετεχόντων μουσικών τεχνικών και θεατών από την χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος στα μηχανήματα ήχου κλπ στην κάθε συναυλία??? Σε ίδια περίπτωση στο εξωτερικό υπερατλαντικά ο φορέας ηλεκτροδότησης έκοψε την παροχή ηλεκτρισμού και η συναυλία ακυρώθει. Ακόμη ποιός είπε ότι η υπηρεσία υγιεινής του κράτους ( του οργανωμένου κράτους) επιτρέπει την συνέχιση του θεάματος σε ανοιχτό χώρο ή μετά το μούσκεμα των θεατών και των θέσεων. ??? Και αυτό ήταν νόμος του κράτους παλαιότερα για την προστασία των πολιτών θεατών και των ίδιων των συντελεστών του θεάματος. Τι σημαίνει σε μια οργανωμένη χώρα ότι η εταιρεία που οργάνωσε πρός εκμετάλευση την συναυλία δεν επιστρέφει εισητήρια ( αν αυτό ισχύει και όπου ισχύει) ιδιαίτερα σε συμβάντα ανωτέρας βίας που είναι για όλους κοινά ?? Ακόμη τι είδους συμφωνίες και συμβόλαια είναι αυτά με τους δήθεν αστέρες ( κάτι ξοφλημένα τελειωμένα και ξεφωνημένα πεφταστέρια έρχονται στην Ελλάδα και μόνο) των θεαμάτων , όταν δεν μπορούν μέσα απ τα συμβόλαια να προστατευτούν καθ οιονδήποτε τρόπο οι συμμετέχοντες??? Πάτε και πάνε καλά στην Ελλάδα τα γιγνόμενα , καλύτερα δεν γίνεται. ''Όλα πάνε καλά και δεν έχετε ανάγκη κανένα''. ( Από στίχο λαικού άτεχνου μέχριβπανηγυριτζίδικου τραγουδιού).

sting my @ss

Αυτός με τη σκούπα, δεν είναι ο τύπος ο οποίος έπεσε από τα σύννεφα, όταν οι Ιταλικές εφημερίδες αποκάλυψαν πως απασχολούσε λαθρομετανάστες στο κτήμα του στην Τοσκάνη;

νωνδας

Μεγαλος φραγκοφονιας ο συγκεκριμενος, γνωστα πραγματα αυτα χρονια τωρα! Γεματο ειναι το διαδικτυο με ιστοριες για το ποσο φιλοχρηματος και τσιγκουνης ειναι! Ρε βατραχια να εβρεχε, αυτος θα επαιζε για να μην χασει ουτε σεντ!

Όλοι συμμέτοχοι

Η συναυλία ακυρούται , η εταιρεία επιστρέφει τα εισητήρια, ο καλλιτέχνης δεν παίρνει χρήματα ούτε η ορχήστρα, και προσπαθούν να βρούν άλλη μέρα για την συναυλία. Αν ο καιρός βρέχει και χαλάει την γεωργική πσραγωγή οι γεωργοί παλαιότερα δεν έπαιρναν τίποτα. Το ρίσκο είναι για όλους.Απλά στήν Έλλδα και αλλού ίσως εκλαμβάνουν τους πολίτες για ζώα και κορόιδα που πληρώνουν. Όλοι είναι συμμέτοχοι στην αθλιότητα.Και η εταιρεία παραγωγής και ο καλλιτέχνης και οι θεατές που καθίσανε. Γιατί αν φεύγανε όλοι -ας έχαναν τα χρήματα-θά ήταν το καλύτερο.

Τα φράγκα...

Κοίταξε ο μπαρμπά Στιγκ, να μην ακυρωθεί η συναυλία, που έπρεπε να ακυρωθεί. Ο μισός κόσμος έφυγε από το ηρώδειο λόγω της καταιγίδας και βγάλανε τον στιγκ να καθαρίσει με την σκούπα, για να μην φύγουν και οι υπόλοιποι. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

MARIA

Η συναυλία του Σαββάτου έπρεπε να ακυρωθεί. Η εταιρεια παραγωγης είναι γνωστή για την επιμονή της στη μη επιστροφή χρημάτων και ας κόψει το λαιμό του όποιος έχει εισιτήριο. Πηγαμε το Σάββατο, βραχήκαμε μεχρι το κόκκαλο και φύγαμε. Μόλις μάθαμε οτι ξεκίνησε είπαμε να ξαναβασανιστούμε και ξανακατεβηκαμε. Ο Στινγκ ήταν πολύ καλός και περάσαμε ωραία. Αλλα κανεις δε λεει για την ταλαιπωρία είτε γιατί τους αποζημίωσε η συναυλία και ξεχάστηκε είτε γιατί βολεύτηκαν αυτοί που έβαλαν τσάμπα μέσα για να γεμίσει και να φαίνεται οτι δεν τρέχει τίποτα. Εμας δε μας ξαναζητησαν εισιτήρια παντως.

Τσανάντλερ Μπονγκ

μπράβο στην Ελλάδα για τους πρόσφυγες -αρκεί αυτοί να είναι μακριά από μένα

MARIA

Η συναυλία του Σαββάτου έπρεπε να ακυρωθεί. Η εταιρεια παραγωγης είναι γνωστή για την επιμονή της στη μη επιστροφή χρημάτων και ας κόψει το λαιμό του όποιος έχει εισιτήριο. Πηγαμε το Σάββατο, βραχήκαμε μεχρι το κόκκαλο και φύγαμε. Μόλις μάθαμε οτι ξεκίνησε είπαμε να ξαναβασανιστούμε και ξανακατεβηκαμε. Ο Στινγκ ήταν πολύ καλός και περάσαμε ωραία. Αλλα κανεις δε λεει για την ταλαιπωρία είτε γιατί τους αποζημίωσε η συναυλία και ξεχάστηκε είτε γιατί βολεύτηκαν αυτοί που έβαλαν τσάμπα μέσα για να γεμίσει και να φαίνεται οτι δεν τρέχει τίποτα. Εμας δε μας ξαναζητησαν εισιτήρια παντως.

ΟΥΣΤ!!!

Σε δηλώσεις του μετά τη συναυλία, ο τραγουδιάρης τόνισε πως είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των Ελλήνων να ταίζουν και να ποτίζουν τα πακιστανά και τις λοιπές φάρες που έρχονται κατά εκατομμύρια και ΟΧΙ να τους βάζουμε να δουλεύουν στα χωράφια ή να καθαρίζουν τα νερά!!!.... Και φυσικά να πληρώνουμε τα διαμερίσματα και τα κοινόχρηστα τους αλλά ΝΑ ΜΗΝ τους κάνουμε αέρα για να μην κρυολογήσουν...

Μιχος Παγαρτανης

Θεός! Φιλέλλην όσο λίγοι! Από τους κορυφαίους καλλιτέχνες όλων των εποχών! Σε ευχαριστούμε! Παράδειγμα προς μίμηση για τους.....στενοκεφαλους!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xalazi-3

Αισθητά στη βόρεια Ελλάδα τα έντονα καιρικά φαινόμενα από το απόγευμα της Πέμπτης - Ισχυρή χαλαζόπτωση «χτύπησε» χωριά των Τρικάλων, όπως η Φαρκαδόνα - Στη Θεσσαλονίκη, δρόμοι πλημμύρισαν από την βροχή - Χαλαζοπτώσεις και καταιγίδες και στην Ήπειρο

3
farmakopoios01

Την Παρασκευή ξεκινά η δίκη για τη στυγερή δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο - Ο καθ’ ομολογίαν δράστης Παύλος Ιωαννίδης, κατασκευαστής στο επάγγελμα, θα έρθει αντιμέτωπος με τη σύζυγο και τα παιδιά του Βασίλη Φλώρου

1