Βόλος: Γεωργιανή έκλεινε ροζ ραντεβού μέσω ίντερνετ

porneia

Αστυνομικός έκλεισε ραντεβού μαζί της παριστάνοντας τον πελάτη, συμφώνησαν να συνευρεθούν έναντι 100 ευρώ και πήγε στο ξενοδοχείο με προσημειωμένα χαρτονομίσματα

Για τέταρτη φορά μέσα σε επτά μήνες, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ανακάλυψαν μια αλλοδαπή που εκδιδόταν έναντι αμοιβής σε ξενοδοχείο του Βόλου, κλείνοντας ραντεβού μέσω της ίδιας ιστοσελίδας που χρησιμοποιεί συγκεκριμένο κύκλωμα μαστροπών με πανελλήνια δράση.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην ιστοσελίδα την αγγελία που ανέφερε ότι μια εντυπωσιακή 36χρονη Γεωργιανή προσφερόταν για ερωτική επαφή με όποιον ενδιαφερόμενο ήταν πρόθυμος να πληρώσει αδρά.

Ένας αστυνομικός έκλεισε ραντεβού μαζί της παριστάνοντας τον πελάτη, συμφώνησαν να συνευρεθούν έναντι 100 ευρώ και πήγε στο ξενοδοχείο με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Μόλις τα παρέλαβε η 36χρονη, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που της άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και την άφησε ελεύθερη.

Οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται, για να εντοπιστούν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας που φέρνουν νεαρές αλλοδαπές στην Ελλάδα και τις εγκαθιστούν σε ξενοδοχεία διαφόρων πόλεων όπου κλείνουν ερωτικά ραντεβού. Μόνο στον Βόλο, είχαν εντοπιστεί από τον περασμένο Νοέμβριο τέσσερις εντυπωσιακές καλλονές που διέθεταν το κορμί τους σε πελάτες έναντι αδράς αμοιβής.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

larisa_me

Οι επικοινωνίες που είχε η Βασιλική Κουκουνασούλη Σιλεβίστα πριν την εξαφάνισή της αναμένεται να οδηγήσει τις αρχές στον εντοπισμό της - Η 59χρονη είχε πάρει μόνο το κινητό μαζί της - Γυναίκα που της έμοιαζε εντοπίστηκε κοντά στην Αγία Τριάδα, στη Λάρισα