Βίντεο: Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στην παραλία του Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο
Κατά την διάρκεια της συμπλοκής η παραλία άδειασε από τους λουόμενους οι οποίοι έσπευσαν να απομακρυνθούν, ενώ άλλοι επιχείρησαν να χωρίσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η παραλία του Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο όταν ομάδες αλλοδαπών μικροπωλητών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με τους λουόμενους να απομακρύνονται σχεδόν τρέχοντας.
Η συμπλοκή σημειώθηκε περίπου στις 3:30 το μεσημέρι όταν ομάδα αλλοδαπών επιχείρησαν να εκδιώξουν από την περιοχή ομοεθνείς τους οι οποίοι πωλούσαν μικροαντικείμενα και είδη θαλάσσης. Οι ομάδες πιάστηκαν στα χέρια κι άρχισαν να δέρνονται μεταξύ τους με μπουνιές και κλωτσιές, και πετώντας η μια στην άλλη πέτρες, ξύλα, μπουκάλια κι ότι έβρισκαν μπροστά τους, ακόμα και φορητά ψυγεία πάγου.
Κατά την διάρκεια της συμπλοκής η παραλία άδειασε από τους λουόμενους οι οποίοι έσπευσαν να απομακρυνθούν, ενώ άλλοι επιχείρησαν να χωρίσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές.
Κάτοικοι αλλά και λουόμενοι αναφέρουν ότι στην παραλία του Μπάτη συμβαίνουν συχνά τέτοια επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών για τον έλεγχο και τη νομή του παραεμπορίου στην περιοχή.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.