Βίντεο: Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στην παραλία του Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο

Βίντεο: Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στην παραλία του Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο

Κατά την διάρκεια της συμπλοκής η παραλία άδειασε από τους λουόμενους οι οποίοι έσπευσαν να απομακρυνθούν, ενώ άλλοι επιχείρησαν να χωρίσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές

metanas_2
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η παραλία του Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο όταν ομάδες αλλοδαπών μικροπωλητών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με τους λουόμενους να απομακρύνονται σχεδόν τρέχοντας.

Η συμπλοκή σημειώθηκε περίπου στις 3:30 το μεσημέρι όταν ομάδα αλλοδαπών επιχείρησαν να εκδιώξουν από την περιοχή ομοεθνείς τους οι οποίοι πωλούσαν μικροαντικείμενα και είδη θαλάσσης. Οι ομάδες πιάστηκαν στα χέρια κι άρχισαν να δέρνονται μεταξύ τους με μπουνιές και κλωτσιές, και πετώντας η μια στην άλλη πέτρες, ξύλα, μπουκάλια κι ότι έβρισκαν μπροστά τους, ακόμα και φορητά ψυγεία πάγου.

Κατά την διάρκεια της συμπλοκής η παραλία άδειασε από τους λουόμενους οι οποίοι έσπευσαν να απομακρυνθούν, ενώ άλλοι επιχείρησαν να χωρίσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές.

Κάτοικοι αλλά και λουόμενοι αναφέρουν ότι στην παραλία του Μπάτη συμβαίνουν συχνά τέτοια επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών για τον έλεγχο και τη νομή του παραεμπορίου στην περιοχή.


Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στην παραλία του Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης