Αχιλλέας Μπέος: Δεν μου αρέσει ο Μπουτάρης, γιατί φοράει σκουλαρίκι

Αχιλλέας Μπέος: Δεν μου αρέσει ο Μπουτάρης, γιατί φοράει σκουλαρίκι

Η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Βόλου δεν αποδέχθηκε να συζητηθεί και να εγκριθεί ψήφισμα καταδίκης της επίθεσης στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης

beos
Αποχώρησε, πριν ακόμη ξεκινήσει η σημερινή συνεδρίαση, το μεγαλύτερο μέρος της αντιπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η συζήτηση «άναψε», με αφορμή την πρόταση της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» για ψήφισμα καταδίκης της επίθεσης στον Γιάννη Μπουτάρη.

Η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου δεν αποδέχθηκε να συζητηθεί και να εγκριθεί το εν λόγω ψήφισμα, με τον δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο, να επισημαίνει ότι η δημοτική αρχή δεν εγκρίνει πάγια τη συζήτηση ψηφισμάτων που δεν αφορούν την πόλη.
Ο κ. Μπέος είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα συζητηθεί το ψήφισμα, γιατί δεν το επιθυμεί η πλειοψηφία και ότι στον ίδιο δεν αρέσει ο κ. Μπουτάρης, “γιατί φοράει σκουλαρίκι”.

"Μετά του Αγίου Πνεύματος, επιστρέφουμε και ετοιμαστείτε για «πολύ άγριο ροκ, κοιτάξτε να αντέξετε»", όπως ανέφερε χαρακτηριστικα, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, σύμφωνα με το newsvolos.com.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης