Φρίκη στην Καλλιθέα: Χτύπησε τον πατέρα της μέχρι θανάτου με το μπαστούνι του

Φρίκη στην Καλλιθέα: Χτύπησε τον πατέρα της μέχρι θανάτου με το μπαστούνι του

Αφού σκότωσε τον πατέρα της,  έσκυψε πάνω από το άψυχο πτώμα του και ζήτησε συγχώρεση από το Θεό για την πράξη της - Φέρεται ότι έχανε συχνά την ψυχραιμία της, έχοντας αναλάβει να τον φροντίσει το τελευταίο διάστημα

peripoliko-athina

Άγριο έγκλημα στην Καλλιθέα, όταν 56χρονη Ελληνίδα χτύπησε μέχρι θανάτου τον 88χρονο πατέρα της με το μπαστούνι του, γιατί, όπως είπε, δεν μπορούσε να συνεννοηθεί μαζί του.

Ο ηλικιωμένος, που αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα, μετά από πολύμηνη νοσηλεία στο ΚΑΤ, βρέθηκε νεκρός προχθές, μέσα στο διαμέρισμα της οδού Λυκούργου.

Η κόρη του ήταν ο άνθρωπος που του είχε «πάρει» με το μπαστούνι τη ζωή. Στη συνέχεια, κυριευμένη από τύψεις, έσκυψε πάνω από το άψυχο σώμα του πατέρα της και ζήτησε, όπως είπε, στους αστυνομικούς, από το Θεό, συγχώρεση για την πράξη της. Έπειτα ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας ότι ο πατέρας της είχε πεθάνει από παθολογικά αίτια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, που έχει ένα γιο, είχε μετακομίσει το τελευταίο διάστημα, από το σπίτι της στην Παιανία στο σπίτι του πατέρα της στην Καλλιθέα, προκειμένου να τον βοηθήσει, επειδή δεν μπορούσε να περπατήσει και να εξυπηρετηθεί.

'Εχανε συχνά την ψυχραιμία της

Κλείσιμο
Πληροφορίες λένε ότι η γυναίκα έχανε συχνά την ψυχραιμία της και όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τον πατέρα της σε θέματα που είχαν να κάνουν με τη φροντίδα του.

Την Τρίτη, άλλη μια φασαρία κατέληξε σε τραγωδία. Η γυναίκα έχασε την ψυχραιμία της και τον έλεγχο του εαυτού της, άρπαξε το ξύλινο μπαστούνι του πατέρα της και τον χτύπησε μέχρι θανάτου.

Κάλεσε το ΕΚΑΒ λέγοντας ότι ο πατέρας της έπεσε

Αφού άφησε να περάσει λίγη ώρα κάλεσε το ΕΚΑΒ λέγοντας ότι ο πατέρας της έπεσε και χτύπησε.

Μόλις όμως έφτασε το ΕΚΑΒ, διαπιστώθηκε ότι ο άντρας ήταν πολύ χτυπημένος και έτσι κλήθηκε η αστυνομία.

Αποκάλυψε την αλήθεια στους αστυνομικούς

Η γυναίκα μετά από λίγο «έσπασε» και είπε στους αστυνομικούς όλα όσα είχαν προηγηθεί.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος επήλθε ένεκα πολλαπλών κακώσεων καθώς και απώλειας αίματος από τα διάσπαρτα μικρά τραύματα.

Η 56χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα, με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης