Τα καταστήματα θα έχουν τη δυνατότητα προαιρετικής επιλογής την Κυριακή 6 Μαΐου, με προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών 11:00-18:00
Πρεμιέρα κάνουν την Τετάρτη 2 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 15 Μαΐου.
Οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν πως στα καταστήματα θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν στα προϊόντα την παλιά, αλλά και τη νέα μειωμένη τιμή των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση.
Επιπλέον αν παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης.
Στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από … % έως ... %»).
Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.
Τι θα ισχύσει την Κυριακή 6 Μαΐου
Τα καταστήματα θα έχουν τη δυνατότητα προαιρετικής επιλογής την Κυριακή 6 Μαΐου, με προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών 11:00-18:00.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς