Κιλκίς: Τέσσερις οι νεκρές του μοιραίου τροχαίου

Κιλκίς: Τέσσερις οι νεκρές του μοιραίου τροχαίου

Εξέπνευσε στο νοσοκομείο η 61χρονη μοναχή, που οδηγούσε το ένα από τα δύο αυτοκίνητα - Την ζωή τους έχασαν ακαριαία μία 58χρονη, μία 65χρονη και μία 66χρονη, που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα - Τρεις οι τραυματίες στο νοσοκομείο Κιλκίς και στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης

kilkistroxaio0
Σε τέσσερις αυξήθηκαν οι γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους έπειτα από σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, ενώ άλλοι τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. 

Το πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε στις 2.15 το μεσημέρι, στο 520ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, στο ύψος του Αξιοχωρίου. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων έγινε σε σημείο της εθνικής, που δεν υπάρχει διαχωριστική νησίδα. Στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τρομερό τροχαίο, με κατεύθυνση τους Ευζώνους, επέβαιναν τέσσερις γυναίκες από την Αριδαία Πέλλας, οι τρεις εκ των οποίων σκοτώθηκαν ακαριαία (μία 58χρονη, μία 65χρονη και η 66χρονη οδηγός). Η τέταρτη, μία 43χρονη, έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Στο άλλο αυτοκίνητο επέβαιναν -κατά πληροφορίες- ένας 59χρονος ιερέας και δύο μοναχές (γερμανικής υπηκοότητας), που ταξίδευαν με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Οι τρεις τους τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η 61χρονη μοναχή, που οδηγούσε το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαίο, άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ η άλλη μοναχή, 54 ετών, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη.

Οι Αρχές ακόμη προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα θύματα του τροχαίου και ψάχνουν να ειδοποιήσουν συγγενικά τους πρόσωπα.

Πλέον, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό, η οποία για μερικές ώρες μετά το ατύχημα παρέμεινε κλειστή. 


Κλείσιμο
troxaio01
troxaio02
troxaio03
troxaio04
troxaio05
Πολύνεκρο τροχαίο στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης