Ήταν όλοι εκεί στο «τελευταίο αντίο» στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη

Ήταν όλοι εκεί στο «τελευταίο αντίο» στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη

Άφησε πίσω του το παιδάκι του, μόλις ενός έτους - Παρόντες Ευάγγελος Βενιζέλος, Σταύρος Θεοδωράκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Βασίλης Λεβέντης, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιάννης Αλαφούζος, Σταμάτης Μαλέλης, Σία Κοσιώνη και άλλοι

Ήταν όλοι εκεί στο «τελευταίο αντίο» στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη
Ράγισαν καρδιές το μεσημέρι της Τετάρτης στη Γλυφάδα στο τελευταίο αντίο συγγενών, φίλων, συναδέλφων και πολιτικών στο δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από ανακοπή το πρωί της Κυριακής.

Ήταν όλοι εκεί για τον Βασίλη. Η οικογένειά του - καθώς ο 43χρονος δημοσιογράφος άφησε πίσω του τη γυναίκα και τον μικρό του γιο - οι συνάδελφοί του από όλα τα μέσα στα οποία εργάστηκε αλλά και πολιτικοί καθώς ο Βασίλης Μπεσκένης επί χρόνια είχε ασχοληθεί με το πολιτικό ρεπορτάζ.

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου βρέθηκε πλήθος κόσμου ανάμεσα στους οποίους ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Σταμάτης Μαλέλης, η Σία Κοσιώνη και άλλοι.

Κλείσιμο
Όλοι αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Μπεσκένη με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα τη στιγμή που το φέρετρό του έβγαινε από την εκκλησία.






Άννα Μπουσδούκου




Γιάννης Αλαφούζος - Εύη Κουτσαυτάκη



Σταύρος Θεοδωράκης


Ευάγγελος Βενιζέλος


Σία Κοσιώνη - Νίκος Ανδρίτσος



Σταμάτης Μαλέλης


Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν πήρε το λόγο για να εκφωνήσει επικήδειο ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μέσα σε λυγμούς ακούστηκε να λέει «δεν θα αφήσω την οικογένειά σου μόνη της. Καλό ταξίδι».



Ο Γιώργος Παπαχρήστος



Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου


Ντόρα Μπακογιάννη


Βασίλης Λεβέντης


Γιάννης Βρούτσης


Βασίλης Κεγκέρογλου


Κώστας Γκιουλέκας-Μιχάλης Παπαδόπουλος


Γιώργος Καραμέρος


Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου


Μάριος Γεωργιάδης


Ο 43χρονος δημοσιογράφος «έφυγε» ξαφνικά το πρωί της περασμένης Κυριακής, κι ενώ είχε προηγηθεί ένα από τα πιο χαρούμενα γεγονότα στη ζωή του: η βάπτιση του γιου του.

Μέσα σε λίγες ώρες ο Βασίλης Μπεσκένης βρέθηκε να «πρωταγωνιστεί» στο πιο τραγικό επεισόδιο της σύντομης ζωής του. Και γύρω του μουδιασμένοι, βουβοί από τον πόνο, οι οικείοι του, οι γονείς του, η σύζυγός του, όλοι όσοι μοιράστηκαν μαζί του τη χαρά της βάπτισης του μόλις 12 μηνών παιδιού του, του Ηλία-Σπυρίδωνος. 



Η ανασύνθεση αυτών των δύσκολων, σχεδόν βίαιων στιγμών που οδήγησαν στον θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη, είναι πολύ δύσκολη ακόμη για τους οικείους του. Αισθάνθηκε δυσφορία κι έντονο πόνο, σχεδόν σωριάστηκε πριν προλάβει να μιλήσει, να εξηγήσει τι του συμβαίνει. Πιθανότατα προδόθηκε από την καρδιά του. Η ιατρική βοήθεια ζητήθηκε αμέσως και δόθηκε επίσης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γιατρός γείτονας της οικογένειας έσπευσε αμέσως και στη συνέχεια οι διασώστες. Υποβλήθηκε σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση επί τουλάχιστον 45 λεπτά. Ωστόσο, η ιατρική φροντίδα δεν άλλαξε τη μοιραία πορεία που είχε ήδη δρομολογηθεί για τον 43χρονο επαγγελματία, γιο, σύζυγο, πατέρα, φίλο, συνάδελφο. Η απώλεια του Βασίλη Μπεσκένη, στην πιο δημιουργική φάση της ζωής του, προσωπικής κι επαγγελματικής, μαρτυρά με τον πιο τραγικό τρόπο τη δύναμη και την τρωτότητα του ανθρώπου.


Δείτε βίντεο: Το «τελευταίο αντίο» στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης