Εντοπίστηκε το ταξί του 60χρονου που δολοφονήθηκε στη Δραπετσώνα

Εντοπίστηκε το ταξί του 60χρονου που δολοφονήθηκε στη Δραπετσώνα

Στην περιοχή της Καλλίπολης εντοπίστηκε το όχημα με το οποίο διέφυγε ο δράστης της στυγερής δολοφονίας 

Εντοπίστηκε το ταξί του 60χρονου που δολοφονήθηκε στη Δραπετσώνα
Στην περιοχή της Καλλίπολης, στον Πειραιά, εντοπίστηκε το ταξί του άτυχου 60χρονου που δολοφονήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας
και μεταφέρθηκε με γερανό στην αρμόδια Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ. 

Όπως έγινε γνωστό το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε από μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στην περιοχή, ότι υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο αγνώστων ανδρών που επέβαιναν σε ταξί, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ένας εξ' αυτών τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον άλλον.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας δεν αποκλείεται να είχε επιβιβαστεί στο ταξί ως πελάτης, καθώς, αφού τού αφαίρεσε προσωπικά αντικείμενα, άρπαξε το όχημα και διέφυγε.

Πάντως, στελέχη της Ασφάλειας δεν αποκλείουν όλα τα ενδεχόμενα, όπως ακόμα και ο δράστης της δολοφονίας να ήταν και γνωστός του θύματος.

Το protothema.gr επικοινώνησε με την σύζυγο του θύματος η οποία σοκαρισμένη από τον τραγικό χαμό του άντρα της τόνισε πως ο 60χρονος δεν είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον. 

«Δεν είχε τίποτα ο άντρας μου ήταν ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Δεν ξέρω τίποτα πως έγινε. Δεν είχε τίποτα, κανένα πρόβλημα με κανένα». 

«Έχουμε  βαρύ πένθος», λέει ο γιος του θύματος που δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον πατέρα του με αυτό τον σκληρό τρόπο. 

Ο άτυχος άντρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά. 

Πάνω του βρέθηκε μία απόδειξη από τη βάρδια που εκτελούσε στο ταξί, ενώ τον 60χρονο αναγνώρισε η σύζυγός του. 

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ στο σημείο της τραγωδίας κατέφθασε συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προς λήψη φωτογραφικού και βιολογικού υλικού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης