Σοκ: Δάσκαλος μουσικής ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του!

Σοκ: Δάσκαλος μουσικής ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του!

Ο 60χρονος ήταν καθηγητής μουσικής σε ωδείο των βορείων προαστίων - Διατηρούσε υλικό με πορνογραφικό περιεχόμενο - Δείτε τα ευρήματα της ΕΛΑΣ

Σοκ: Δάσκαλος μουσικής ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του!
Στη σύλληψη ενός 60χρονου για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων προχώρησε το βράδυ της 31ης Αυγούστου η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για έναν καθηγητή μουσικής, σε ωδείο των βορείων προαστίων, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών, ηλικίας 9 έως 11 ετών, και συγκεκριμένα μαθητριών του. Μάλιστα, τις πράξεις του διατηρούσε σε φωτογραφικό αρχείο, μέρος του οποίου είχε πορνογραφικό περιεχόμενο.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται, όταν μία από τις μαθήτριές του ηλικίας 9 ετών, το τελευταίο εξάμηνο διαμαρτυρόταν στους γονείς της, αρνούμενη να πάει στο ωδείο. Μετά από πιέσεις των γονέων, η μικρή αποκάλυψε ότι ο καθηγητής ασελγούσε σε βάρος της. 

Κλείσιμο
Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν δύο ακόμη περιπτώσεις ασέλγειας σε άλλα δύο ανήλικα κορίτσια, 9 και 11 ετών. 

Σημειώνεται ότι ο 60χρονος ήταν διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών και μάλιστα εντός της ημέρας αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον συλληφθέντα είναι αποπλάνηση ανήλικων, κατάχρηση ανήλικων σε ασέλγεια κατά συρροή και εξακολούθηση, πορνογραφία ανήλικων και παράνομη κατοχή και οπλοφορία, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μεταξύ των άλλων και οπλισμός.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα καθώς και σε σωματική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο πιστόλια, ένα δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι, κάνη, κλείστρο, έξι μαχαίρια μαχαίρια και δύο πτυσσόμενες ράβδοι, 549 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, δύο φυσίγγια και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου, καθώς και ψηφιακοί δίαυλοι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ έχει δοθεί σχετική εντολή για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.






Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 60χρονου, καθώς και σε σωματική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


    (2) ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές,
    εξωτερικός σκληρός δίσκος, και
    μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή,
    (6) μαχαίρια και (2) πτυσσόμενες ράβδοι,
    πεντακόσια σαράντα εννέα (549) φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων,
    (2) φυσίγγια και (2) κάλυκες κυνηγετικού όπλου και
    (2) ψηφιακοί δίαυλοι. 




Στο σπίτι του 60χρονου παιδόφιλου, οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης δύο (2) πιστόλια, δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι, κάνη, κλείστρο.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης