Κως: Αναστέλλονται οι διακοπές ρεύματος λόγω χρεών μετά τον φονικό σεισμό
Η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα τους κατοίκους
Παρατείνει η ΔΕΗ την αναστολή των διακοπών ρεύματος στην Κω λόγω οφειλής, μέχρι 20 Αυγούστου 2017.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία με τον τρόπο αυτό, επιβεβαιώνοντας την κοινωνική της ευαισθησία, στηρίζει έμπρακτα τους κατοίκους, οι οποίοι επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό.
Η ανακοίνωση της ΔΕΗ
Κλείσιμο
«Η ΔΕΗ, επιβεβαιώνοντας την κοινωνική της ευαισθησία, στηρίζει έμπρακτα τους κατοίκους στην Κω, οι οποίοι επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό. Ειδικότερα, ανακοινώνει ότι παρατείνει την αναστολή των διακοπών ρεύματος λόγω οφειλής μέχρι 20 Αυγούστου 2017».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.