Όπλα και σφαίρες κρύβονταν σε μια αυλή στην Πάργα

Όπλα και σφαίρες κρύβονταν σε μια αυλή στην Πάργα

Βρέθηκαν κρυμμένα στην αυλή του σπιτιού του ένα πιστόλι μάρκας Valtro διαμετρήματος 9 mm με ενσωματωμένο γεμιστήρα, ένα περίστροφο διαμετρήματος 0,32 χιλιοστών, 48 φυσίγγια και 31 κάλυκες του ίδιου διαμετρήματος

Όπλα και σφαίρες κρύβονταν σε μια αυλή στην Πάργα
Το ενδεχόμενο εμπλοκής ενός 45χρονου Έλληνα σε κυκλώματα της νύχτας ή σε άλλες παρανομίες ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πρέβεζας, μετά την σύλληψή του από τους συναδέλφους τους της  Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι του στην Πάργα όπου βρέθηκαν παράνομα όπλα και πυρομαχικά.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν κρυμμένα στην αυλή του σπιτιού του ένα πιστόλι μάρκας Valtro διαμετρήματος 9 mm με ενσωματωμένο γεμιστήρα, ένα περίστροφο διαμετρήματος 0,32 χιλιοστών, 48 φυσίγγια και 31 κάλυκες του ίδιου διαμετρήματος. Τα όπλα κατασχέθηκαν μαζί με τα πυρομαχικά και εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν είχαν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες πράξεις και ποιες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ η προανάκριση για τις δραστηριότητές του συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης