Εκπρόσωπος Αρχιεπισκόπου: Το Survivor της αριστεροφροσύνης έχει χαμηλή τηλεθέαση

 Εκπρόσωπος Αρχιεπισκόπου: Το Survivor της αριστεροφροσύνης έχει χαμηλή τηλεθέαση

Απάντηση στα όσα είπε η Φωτεινή Βάκη για το Άγιον Φως

«Οι Ημέρες Καριέρας των λοιδορούντων κάθε στοιχείο της εθνικής μας ταυτότητας αντικληρικαλιστών συνεχίζονται ... Δύο και σήμερα. Δυστυχώς όμως για αυτούς το Survivor της αριστεροφροσύνης και του δήθεν προοδευτισμού έχει χαμηλή τηλεθέαση». 
Αυτό σχολιάσε ο 
 Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχιεπισκόπου Χάρης Κονιδάρης, απαντώντας στο νέο επεισόδιο με το σίριαλ των δηλώσεων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το Άγιο Φως. 

Νωρίτερα η Φωτεινή Βάκη δήλωνε πως «όσοι λοιδορούν τον Μπαλαούρα διότι απεκάλεσε παγανιστικό το έθιμο του Αγίου Φωτός, ας ανατρέξουν στον Κοραή, ο οποίος στα Άτακτα, το αποκαλεί "ψευδόθαυμα" που πιστεύουν "ολίγοι ίσως τινές δια μωρίαν και άλλοι δι' αισχροκέρδειαν"».

Η ίδια είχε καταθέσει και ερώτηση στη Βουλή τον Μάιο του 2015 από κοινού με τον κ. Μπαλαούρα.
«Η ερώτηση εντάσσεται στον γενικότερο προβληματισμό ως προς το θέμα των σχέσεων της Εκκλησίας με το Κράτος. Στην κοινοβουλευτική ερώτηση εκφράζονται επιφυλάξεις ως προς τη σκοπιμότητα, ενώ ερωτώνται οι συναρμόδιοι υπουργοί και ως προς τις οικονομικές διαστάσεις της συμμετοχής του κράτους σε αυτή τη διαδικασία».

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Ilias

Τι είναι η Βακη ;; Τι είναι;;;; Σούργελο;;; Απάτη; Κομμουνίστρια ;; Άπλυτη ;;; Τι είναι;;;; Αρχιεπισκοπε δεν ξέρω και πως σε λένε τι είπες ότι είναι ο Τσίπρας;;;;

Δώσαμε δώσαμε

Μετά από την δουλική στάση του Αρχιεπισκόπου και το γλύψιμο στον Τσίπρα και τον Καμμένο, αποφάσισα ότι πλέον δεν με ενδιαφέρει ότιδήποτε κι αν λεχθεί ενάντια στην Εκκλησία. Είμαι αδιάφορος, ουδέτερος και αμέτοχος. Όπως έστρωσαν να κοιμηθούν.

Μυριβήλης

Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας. Γι' αυτό και το κόμμα λέγεται Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας και όχι Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα. 'Όταν κάποτε καταλάβουν αυτό το απλό και αδιαφιλονίκητο πράγμα τα κράτη, θα αφαιρέσουν αμέσως την εθνική υπηκοότητα από όλα τα άτομα που ανήκουν στη νέα κομμουνιστική φυλή. Όσο δεν το κάνουν, και όσο δεν συγκεντρώνουν όλα αυτά τα άτομα έξω από τα εθνικά σύνορα, και έξω από την εθνική κοινωνία, θα έχουν τον εχθρό μέσα στα τείχη, για να υπονομεύει το φρούριο της ειρηνικής των ζωής από μέσα. Η κομμουνιστική φυλή, ζει μια ζωή τερατώδη, αληθινά, πραγματικά μεταφυσική. Ο κομμουνιστής, ο διαφοροποιημένος πια κομμουνιστής, δεν βλέπει όπως βλέπουν όλοι οι άνθρωποι, δεν ακούει όπως ακούν οι άλλοι, δεν διαβάζει όπως διαβάζουν οι άλλοι. Ο Κομμουνισμός δεν επιτρέπει την ύπαρξη των ελεύθερων λαών και των ελεύθερων ανθρώπων. Όσους Έλληνες δεν πρόφτασε να σφάξει ο Γερμανός, ο Βούλγαρος, ο Ιταλός και ο Αλβανός, βάλθηκε να τους σφάξει ο κομμουνιστής. Τρία εκατομμύρια Έλληνες είναι αρκετοί να ζήσουν. Έτσι είχε αποφασίσει ο Άρης Βελουχιώτης, ένας από τους εργολάβους του εξανδραποδισμού της φυλής μας... Δίνουμε το χέρι σ' αυτούς που μπήγουν το μαχαίρι στη ράχη των στρατιωτών μας... Και τους βλέπουμε να χύνουν στάλα στάλα το φαρμάκι στην ψυχή των φτωχών, που πεινούν και έχουν στον νου τους μόνο την αδειανή κοιλιά τους. Τους ανεχόμαστε στα σπίτια μας σαν φίλους ιδεολόγους. Τους ανεχόμαστε και τους χειροκροτούμε στα θέατρά μας σαν προπαγανδιστές Ποιός είναι λοιπόν ο μυστικός αυτός προστάτης των συνοδοιπόρων, των δημοσιογράφων, των λογίων, των υπαλλήλων, που εμποδίζει το χέρι της Ελλάδας να ξετινάξει από πάνω της τα παράσιτα της σιγανής φθοράς;... Ο πολιτευόμενος που ξέχασε πως είναι εθνικός απόστολος και εθνικός αγωνιστής και έγινε επαγγελματίας της Βουλής, και δούλος της συναλλαγής.... Οι κομμουνιστές, Ίδιοι τότε, ίδιοι και τώραΑμετανόητοι, ανάλγητοι και αιωνίως ψεύτες. Το μόνο που κάνουν είναι να διαστρεβλώνουν πλήρως την Ιστορία και τα γεγονότα. Μια ζωή προδότες, μια ζωή ψεύτες

προλέτ

Δεν συμφωνώ σε όλα ,όμως γνωρίζω τι σημαίνει εργοδότης κομμουνιστής.

απλά

σας χάλασε τη ζαχαρένια ρε εκπρόσωπε τύπου

πασχαλια

ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ''ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ'' ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

carthief

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κλοπών ανταλλακτικών από σταθμευμένα αυτοκίνητα. Εκτός από ζάντες-ελαστικά και μπαταρίες, στο στόχαστρο των ληστών μπαίνουν, πλέον, και άλλα μηχανικά μέρη.