Ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας γιατί θα περάσει πολεμικό αεροσκάφος!

Ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας γιατί θα περάσει πολεμικό αεροσκάφος!

Οι οδηγοί θα αντικρίσουν μία πρωτόγνωρη εικόνα - Πρόκειται για ένα RF-4 το οποίο μεταφέρεται στο μουσείο της Πολεμικής Αεροπορίας

Ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας γιατί θα περάσει πολεμικό αεροσκάφος!
Με χαμηλή ταχύτητα θα κινούνται από τις 11 μέχρι τις 3 τα οχήματα στο ρεύμα προς Αθήνα στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, λόγω μεταφοράς ενός πολεμικού αεροσκάφους από την Τανάγρα στο Τατόι.

Πρόκειται για ένα αεροφωτογραφικό τύπου RF-4 το οποίο έχει αποσυρθεί και σήμερα μεταφέρεται στο μουσείο της Πολεμικής Αεροπορίας στο Τατόι. Το τελευταίο ταξίδι του RF-4 γίνεται ένα μήνα πριν την οριστική απόσυρση και των τελευταίων αεροσκαφών του ίδιου τύπου. Στις 5 Μαϊου και τυπικά παροπλίζονται και αποσύρονται και τα τελευταία αεροφωτογραφικά τύπου RF-4 που σήμερα βρίσκονται σε υπηρεσία στην Πολεμική Αεροπορία.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κλείσιμο

Λόγω της μεταφοράς του R-4 από την Τανάγρα στο Τατόι, η τροχαία δεν θα επιτρέπει στα αυτοκίνητα που κινούνται στην εθνική Λαμίας-Αθήνας, από τον ανισόπεδο κόμβο Τανάγρας μέχρι τη Νέα Κηφισιά, να κινούνται με ταχύτητα μεγαλύτερη των 50 χιλιομέτρων.

Τα μέτρα θα ισχύσουν άπω τον ανισόπεδο κόμβο Τανάγρας μέχρι τη γέφυρα Καλυφτάκη, ενώ οι διαβάσεις θα είναι ανοιχτές για όσους θέλουν να ακολουθήσουν άλλες διαδρομές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης