Αμβρόσιος: Απεσταλμένοι κατακτητές οι δήθεν μετανάστες

Αμβρόσιος: Απεσταλμένοι κατακτητές οι δήθεν μετανάστες

Μακριά από το δόγμα της χριστιανικής αγάπης ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος στοχοποιεί μετανάστες, προαναγγέλλει εθνικό αφανισμό και καλεί σε λαϊκό ξεσηκωμό

Αμβρόσιος: Απεσταλμένοι κατακτητές οι δήθεν μετανάστες
Νέα ρατσιστική επίθεση στους πρόσφυγες δια στόματος Αμβρόσιου. Μέσα από το προσωπικό του blog ο Μητροπολίτης εξαπολύει νέα ρατσιστική επίθεση στους κατατρεγμένους πρόσφυγες και τα παιδιά τους και συνεχίζει να βλέπει παντού εχθρούς του χριστιανισμού. 

Μακριά από το δόγμα της χριστιανικής αγάπης ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος στοχοποιεί μετανάστες, προαναγγέλλει εθνικό αφανισμό και καλεί σε λαϊκό ξεσηκωμό!

«Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα Δημόσια Σχολεία. Άλλοι Έλληνες γονείς αρνούνται να το αποδεχθούν και άλλοι το αποδέχονται! Τα δεινά άρχισαν ήδη. Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες»,  γράφει ο Αμβρόσιος.

Κλείσιμο
Και συνεχίζει: «Παράλληλα το άθεο Κράτος και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο Τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού! Κτίζεται με χρήματα του Έλληνας φορολογουμένου! Τι και εάν ο Λαός αντιδρά; Η Χριστιανική Ορθόδοξος Εκκλησία βάλλεται, αλλ’ ο Ισλαμισμός ενισχύεται! (...)

Η κατάσταση είναι τραγική! Η Ελλάδα μας από-χριστιανίζεται!  Ο Χριστός διώκεται! Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός αφανίζεται! Αντιθέτως οι Μουσουλμάνοι ισχυροποιούνται!  Και όχι μόνον αυτό, αλλά και άρχισαν πια να βεβηλώνουν τους ιερούς Ναούς μας! Ληστεύουν ή και κατακαίουν – καταστρέφουν ναούς των Ορθοδόξων».

Ο Μητροπολίτης δεν παραλείπει να καλέσει σε... λαϊκό ξεσηκωμό για «την σωτηρία της πατρίδας». 

«Θα το επαναλάβω: Ξυπνήστε!  Συνέλθετε! Στοχασθείτε! Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Αναλάβετε τις ευθύνες σας!  Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Άλλοι θα κυβερνούν τον τόπο μας! Η Ελληνοχριστιανική Αγωγή θα είναι αντικείμενο των ερευνητών της ιστορίας! Η Ελλάδα θα αποτελεί παρελθόν!

Το δέχεσθε; Τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας! Εάν όχι, ελάτε να αναλάβουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την σωτηρία της Πατρίδος μας», καταλήγει. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης