Ο αστυνομικός, ο Ιρακινός και ο ποινικός: Οι τρεις ληστές που επιτέθηκαν στον Καλλίτση

Ο αστυνομικός, ο Ιρακινός και ο ποινικός: Οι τρεις ληστές που επιτέθηκαν στον Καλλίτση

Ο 29χρονος αστυνομικός, ο 42χρονος έγκλειστος των φυλακών και ο 34χρονος Ιρακινός οδηγήθηκαν την Τρίτη στον ανακριτή

Ο αστυνομικός, ο Ιρακινός και ο ποινικός: Οι τρεις ληστές που επιτέθηκαν στον Καλλίτση
Ενώπιον  του 11ου τακτικού ανακριτή οδήγηθηκαν οι τρεις δράστες της επίθεσης που είχε δεχθεί πριν από περίπου πέντε μήνες ο γνωστός κομμωτής Πάνος Καλλίτσης.

Οι τρεις κατηγορούμενοι - ανάμεσά τους και ένας 29χρονος αστυνομικός (σ.σ. με το κίτρινο μπλουζάκι στη φωτογραφία) -  αντιμετωπίζουν μετά από ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε, κατά περίπτωση τις εξής κατηγορίες: Απόπειρα ανθρωποκτονία, απόπειρας ληστείας και απλή συνέργεια στα αδικήματα αυτά, κατηγορία που απαγγέλθηκε μόνο στον αστυνομικό.

Η επίθεση σε βάρος του γνωστού κομμωτή είχε λάβει χώρα στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, όταν οι τρεις δράστες - ο αστυνομικός, ένας 42χρονος Έλληνας (σ.σ. με το γαλάζι κοντομάνικο στις φωτογραφίες), έγκλειστος των φυλακών Αγιάς Χανίων, ο οποίος ήταν έξω με άδεια κατά το χρόνο τέλεσης της επίθεσης και ένας 34χρονος υπήκοος Ιράκ (σ.σ. με το καρό πουκάμισο) - έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του γνωστού κομμωτή στο Λυκαβηττό.


Κλείσιμο



Όταν εκείνος έφτασε στο γκαράζ μαζί με τη σύζυγο του οι δράστες τον πυροβόλησαν στο στήθος και το πόδι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες γνώριζαν ότι ο κομμωτής θα μετέφερε 200.000 ευρώ. Ο Πάνος Καλλίτσης αναγνώρισε τους δράστες της επίθεσης σε βάρος του αμέσως μετά την προσαγωγή τους στη ΓΑΔΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης