στο οποίο έχασε τη ζωή του ο κοσμαγάπητος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκαν σοβαρά η Μίνα Αρναούτη και ελαφρότερα η Φρόσω Κυριάκου.
Σήμερα, επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις των αξιωματικών της Τροχαίας ότι το μοιραίο τζιπ οδηγούσε το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου ο Παντελής Παντελίδης, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως η εξέταση DNA έδειξε τον 32χρονο τραγουδιστή ως τον άνθρωπο που κρατούσε το τιμόνι.
Κλείσιμο
Η Τροχαία Ελληνικού, για να έχει 100% τεκμηριωμένη θέση για το πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα, ζήτησε από την πρώτη στιγμή να γίνει η συγκεκριμένη εξέταση, προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος ήταν ο οδηγός.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η εξέταση έδειξε ότι μπροστά καθόταν η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου και πίσω η σοβαρά τραυματισμένη Μίνα Αρναούτη.
Τέλος, σήμερα ή αύριο αναμένεται να καταθέσει εκ νέου η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου στα στελέχη της Τροχαίας, πριν ολοκληρωθεί η δικογραφία και ο φάκελος πάει στον εισαγγελέα.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.