Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του Παντελίδη

Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του Παντελίδη

Η Πυροσβεστική ξεκαθαρίζει ότι ο αδικοχαμένος τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ - Παραδόθηκαν στην Τροχαία Ελληνικού τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του Παντελίδη
Από ανατροπή σε ανατροπή οδεύει η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη
, αφού, όπως έγινε γνωστό, σήμερα, Δευτέρα, παραδόθηκαν στην
αστυνομία και συγκεκριμένα στην Τροχαία Ελληνικού, τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων του τραγουδιστή , καθώς και η έκθεση της
Πυροσβεστικής
Κλείσιμο
, που φέρνουν τα πάνω-κάτω στα μέχρι τώρα δεδομένα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέσα από πληροφορίες, ο αδικοχαμένος τραγουδιστής φέρεται, σύμφωνα με την έκθεση, να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ μεγαλύτερη του 1,5 γραμμαρίου ανά λίτρο αίματος, με το όριο να είναι το μισό γραμμάριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν εντοπίστηκαν άλλου είδους ουσίες, όπως ναρκωτικά η φάρμακα στο αίμα του καλλιτέχνη, ενώ η έκθεση της Πυροσβεστικής που παραδόθηκε στην Τροχαία Ελληνικού προσδιορίζει με σαφήνεια ότι οδηγός του οχήματος ήταν ο Παντελίδης.

Στελέχη της υπηρεσίας επιμένουν ότι έτεροι ισχυρισμοί για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο, οι οποίοι έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν έχουν καμία βάση.

Η έκθεση της Πυροσβεστικής έρχεται πριν από τη δεύτερη πραγματογνωμοσύνη που έχει ζητήσει η οικογένεια του τραγουδιστή, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί αυτές τις ημέρες και η οποία θα αφορά στο ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας, κ. Πέτρο Καϊμακάμη, οι γονείς και τα αδέρφια του τραγουδιστή θεωρούν ότι δεν οδηγούσε το τζιπ ο Παντελίδης, αλλά πιθανότατα η Φρόσω Κυριάκου, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Κάτι που διαψεύδει μέσω του δικηγόρου της η νεαρή κοπέλα, που τραυματίστηκε ελαφρά στο μοιραίο τροχαίο, εν αντιθέσει με την έτερη συνεπιβάτιδα, Μίνα Αρναούτη, που παραμένει στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι ποια θα είναι εφεξής  η στάση της οικογένειας, η οποία αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου αυτή την εβδομάδα, μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν σήμερα.                                                  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης