Αυτός είναι ο 34χρονος Αλβανός που δολοφόνησε την πρώην γυναίκα του στη Χαλκιδική

Αυτός είναι ο 34χρονος Αλβανός που δολοφόνησε την πρώην γυναίκα του στη Χαλκιδική

Τυφλωμένος από τη ζήλια του την σκότωσε με έξι μαχαιριές - Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι πλέον ζούσαν χωριστά - Μετά το φονικό πήρε τον 4χρονο γιο του και εξαφανίστηκε - Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 

Αυτός είναι ο 34χρονος Αλβανός που δολοφόνησε την πρώην γυναίκα του στη Χαλκιδική
Τυφλωμένος από το πάθος του φαίνεται πως ήταν ο 34χρονος Αλβανός που σκότωσε την εν διαστάσει  σύζυγό του και πήρε μακριά το ένα από τα δύο τους μικρά παιδιά. 

Το φονικό σημειώθηκε ανήμερα των Θεοφανίων στην περιοχή Ορμύλια στη Χαλκιδική και έκτοτε οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συζυγοκτόνου. 

Κατά πληροφορίες ο 34χρονος Αλβανός εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση της πρώην συζύγου του. Μετά τη γνωριμία τους ερωτεύτηκαν και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, αποκτώντας δύο παιδιά ηλικίας 4 και 6 ετών σήμερα. 

Κλείσιμο


Τα «σύννεφα» στη σχέση τους όμως δεν άργησαν να έρθουν και λίγους μήνες πριν, η 41χρονη γυναίκα αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον σύζυγό της και να τον απομακρύνει από την οικογενειακή της επιχείρηση. 

Αυτή η απόφαση «γονάτισε» τον 34χρονο Αλβανό, ο οποίος αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει τον χωρισμό τους και θολωμένος από τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή επιζητούσε εκδίκηση. Μέχρι που έφτασε το απόγευμα των Θεοφανίων, οπότε και ο ίδιος δολοφόνησε τη μητέρα των παιδιών του. 



Με έξι μαχαιριές κατάφερε των θανάσιμο τραυματισμό της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί του τον 4χρονο γιο του. Οι περίοικοι άκουσαν τις αγωνιώδεις κραυγές της γυναίκας και ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά όταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί βρήκαν νεκρή την άτυχη μητέρα.



Σημειώνεται ότι ο δράστης είναι γνώριμη φυσιογνωμία στην Αστυνομία καθώς έχει βεβαρυμένο ποινικό μητρώο με υποθέσεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος είχε διαφύγει με ταξί παίρνοντας μαζί του το ηλικίας τεσσάρων χρόνων παιδί του και, όπως πληροφορήθηκαν οι αστυνομικοί, εθεάθη για τελευταία φορά στην εθνική οδό Μουδανιών-Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νέας Καλλικράτειας. Για καλό και για κακό, έχουν στηθεί μπλόκα και στις εξόδους προς την Δυτική Μακεδονία, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο ο 34χρονος να επιχειρήσει να περάσει τα σύνορα και να καταφύγει στην πατρίδα του.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης