Γαστούνη: Η 4χρονη κόρη της την έσωσε από βιασμό!

Γαστούνη: Η 4χρονη κόρη της την έσωσε από βιασμό!

Μια 51χρονη Αλβανίδα έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού μέσα στο σπίτι της από έναν ένοπλο κουκουλοφόρο - Την έσωσε το ανήλικο κοριτσάκι της, που ξύπνησε και έβαλε τις φωνές...

Γαστούνη: Η 4χρονη κόρη της την έσωσε από βιασμό!
Στιγμές τρόμου έζησε μια 51χρονη Αλβανίδα που έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού μέσα στο σπίτι της στην κοινότητα Φτελιά Παλαιοχωρίου στη Γαστούνη, από έναν ένοπλο κουκουλοφόρο. Τη γυναίκα έσωσε το ανήλικο κοριτσάκι της, που ξύπνησε και έβαλε τις φωνές!

Τη νύχτα της Παρασκευής, ο δράστης βρήκε ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού, μπήκε μέσα και ακινητοποίησε την 51χρονη με την απειλή ενός μονόκαννου κυνηγετικού όπλου, ζητώντας της να γδυθεί. Όμως, ξαφνικά η 4χρονη κόρη της Αλβανίδας άρχισε να ουρλιάζει ξαφνιάζοντας τον επίδοξο βιαστή και δίνοντας στη μητέρα της την ευκαιρία να τον χτυπήσει με ένα κομμάτι μάρμαρο που βρήκε και ταυτόχρονα να τον… δαγκώσει!

Ο εισβολέας πανικοβλήθηκε και το όπλο που κρατούσε εκπυρσοκρότησε, χωρίς να τραυματίσει το παιδί ή τη γυναίκα, που άρπαξε την κουκούλα του και είδε το πρόσωπό του. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και η Αστυνομία τον αναζητά. Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε η 51χρονη, λίγες ώρες νωρίτερα ο συγκεκριμένος άνδρας αναζητούσε τον πρώην σύζυγό της καθισμένος μέσα σε ένα αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης