Metropolitan Hospital: Διευκολύνει τους ασθενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας

Metropolitan Hospital: Διευκολύνει τους ασθενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας

Η παροχή των ιατρικών υπηρεσιών προς όλους όσους το επισκέπτονται στο πλαίσιο της κάλυψης που έχουν  από ιδιωτικά ασφαλιστικά συμβόλαια υγείας, θα συνεχιστεί για τις επόμενες ημέρες χωρίς καμία διαφοροποίηση

Metropolitan Hospital: Διευκολύνει τους ασθενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας
Εκτός από τις υψηλού επιπέδου ιατρικές παροχές του το νοσοκομείο Metropolitan Hospital παρέχει από σήμερα στους ασθενείς που το επισκέπτονται, και υπηρεσίες που σχετίζονται με το capital control και τις δραματικές επιπτώσεις του, μέσω των οποίων στοχεύει στην «απελευθέρωσή» τους από τη θηλιά της άμεσης καταβολής των νοσηλίων στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
 
Συγκεκριμένα, και όπως ανακοίνωσε το ιδιωτικό νοσοκομείο, η παροχή των ιατρικών υπηρεσιών προς όλους όσους το επισκέπτονται στο πλαίσιο της κάλυψης που έχουν  από ιδιωτικά ασφαλιστικά συμβόλαια υγείας, θα συνεχιστεί για τις επόμενες ημέρες χωρίς καμία διαφοροποίηση.
 
Η διοίκηση του νοσοκομείου, λαμβάνοντας υπόψη της ότι τα προβλήματα ρευστότητας θα «εισέλθουν» και στο επίπεδο των συναλλαγών των ασθενών με τις οικονομικές υπηρεσίες για την αποπληρωμή της συμμετοχής τους στα νοσήλια, ενεργοποιεί υπηρεσία για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.
 
Ζητούμενο για το Metropolitan Hospital είναι, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, τόσο η άμεση επίλυση των σχετικών προβλημάτων όσο και η εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για την διευκόλυνση των ασθενών. Στο πλαίσιο αυτό καλεί τους άμεσα ενδιαφερόμενους να απευθύνονται στην προϊσταμένη του Γραφείου Κίνησης του νοσοκομείου με την οποία θα αναζητούν από κοινού την καλύτερη δυνατή λύση.
 
Σημειώνεται ότι το Metropolitan πρωτοπορεί στην υπογραφή συμβάσεων συνεργασίας τόσο με την Ένωση των Ασφαλιστικών Εταιριών όσο και με σημαντικές ασφαλιστικές εταιρίες μεμονωμένα, διαθέτοντας έτσι μια σημαντική δεξαμενή ασφαλισμένων οι οποίοι απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες με τους καλύτερους δυνατούς οικονομικούς όρους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης