Ελεύθερη πρόσβαση στη φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου φαίνεται πως θα έχουν όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν διά ζώσης.
Αυτό τουλάχιστον εισηγήθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από το στρατιωτικό ρεπορτάζ.
Σύμφωνα με αυτές, ο κ. Καμμένος ζήτησε φέτος η παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας να γίνει χωρίς κιγκλιδώματα, ενώ πρότεινε και οι θέσεις των επισήμων να μην είναι υπερυψωμένες, ως είθισται.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.