Παραδέχεται τη συνεργασία του με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ο πρώην πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννης Μυλόπουλος τονίζοντας όμως πως βρίσκεται σε νόμιμη άδεια. «Επέλεξα μέρος της να το περάσω στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου» τόνισε ο κ. Μυλόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Alpha Fm.
«Οσα γράφονται για μένα αγγίζουν το όριο της συκοφαντικής δυσφήμισης, αν δεν το ξεπερνούν» απάντησε ο ίδιος σε δημοσιεύματα χαρακτηρίζοντας «ψέματα» τα όσα γράφονται.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.