Πειραιάς: Ο ξάδελφος του ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ πίσω από τη δολοφονία του;
Πρόκειται για έναν 27χρονο πρώην αστυφύλακα που προσήχθη στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών ως ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία του 33χρονου άνδρα - Τον Φεβρουάριο του 2013 είχε κατηγορηθεί για δωροδοκία και εκβίαση και από τότε τέθηκε σε διαθεσιμότητα
Ένας 27χρονος αστυφύλακας που το Φεβρουάριο του 2013 είχε κατηγορηθεί για δωροδοκία και εκβίαση και από τότε τέθηκε σε διαθεσιμότητα, προσήχθη στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών ως ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία του 33χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στο σπίτι του στην Καλλίπολη του Πειραιά.
Ο 27χρονος άνδρας είναι ξάδελφος του θύματος και οι δύο άνδρες φέρεται ότι είχαν προσωπικές διαφορές.
Λίγες ώρες μετά το άγριο έγκλημα οι αστυνομικοί βάσει των στοιχείων που συγκέντρωσαν από το διαμέρισμα της οδού Σκλαβούνου, εντόπισαν τον 27χρονο αστυφύλακα και τον οδήγησαν στα κεντρικά της Ασφάλειας προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.
Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ της Πέμπτης, την ώρα που ο 33χρονος είχε κλείσει το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί στην Καλλίπολη του Πειραιά και με τις εισπράξεις της ημέρας πήγαινε στο σπίτι του που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.
Κλείσιμο
Ο δολοφόνος τον ακολούθησε με αποτέλεσμα να καταφέρει να μπει μέσα στο διαμέρισμα της οδού Σκλαβούνου 20 και για άγνωστους λόγους να τον δολοφονήσει.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco