Ευαγγελισμός: Στο θάλαμο κρατουμένων ο Μαζιώτης

Ευαγγελισμός: Στο θάλαμο κρατουμένων ο Μαζιώτης

Υποβλήθηκε σε οστεοσύνθεση βραχιονίου - Θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση την άλλη εβδομάδα

Ευαγγελισμός: Στο δωμάτιο που ήταν ο Σάββας Ξηρός και ο Μαζιώτης
Στο θάλαμο κρατουμένων του νοσοκομείου "Ευαγγελισμος" μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης, μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε στο δεξί ώμο από τον ορθοπεδικό κ. Χρήστο Γαρνάβο.

Ο Μαζιώτης έφερε διαμπερές τραύμα βραχιονίου, το οποίο αποδείχτηκε κατά τη διάρκεια της επέμβασης ότι ήταν απολύτως αντιμετωπίσιμο και σε κάθε περίπτωση λιγότερο σοβαρό απ' ό,τι αναμενόταν, με βάση την αρχική εκτίμηση ότι είχε πληγεί ανεπανόρθωτα η βραχιόνιος αρτηρία του δεξιού χεριού και ώμου.

Ο τραυματίας υποβλήθηκε σε οστεοσύνθεση βραχιονίου, όπως λέγεται ακριβώς η διαδικασία στην ιατρική γλώσσα, δηλαδή επιχειρήθηκε η σύνθεση του θρυμματισμένου οστού του δεξιού χεριού.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές του νοσοκομείου, έχει προγραμματιστεί και νέο χειρουργείο την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να δουν οι ειδικοί την πορεία της "θρέψης" του οστού, καθώς και να εξετάσουν εάν χρειάζονται περαιτέρω διορθωτικές κινήσεις.
 
Ο ασθενής θα παραμείνει στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο κρατουμένων του νοσοκομείου -σημειωτέον, δεν πρόκειται για εκείνο το θάλαμο που είχε νοσηλευτεί ο Σάββας Ξηρός, το 2004, στο 10ο όροφο του Ευαγγελισμού, κατ' εξαίρεση, καθώς τότε το νοσηλευτικό ιδρυμα δεν διέθετε θάλαμο κρατουμένων, όπως ορίζει ο νόμος- περίπου 15 ημέρες.
Κλείσιμο

Μετά την πάροδο αυτού του διαστήματος θα κριθεί αν χρειάζεται να υποβληθεί και σε νευροχειρουργική επέμβαση, καθώς τότε θα διαφανεί η πλήρης λειτουργικότητα του χεριού του Μαζιώτη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης