Αυτός είναι ο διαρρήκτης που σκότωσε τον 35χρονο αστυνομικό στην Ανδραβίδα

Αυτός είναι ο διαρρήκτης που σκότωσε τον 35χρονο αστυνομικό στην Ανδραβίδα

Πολίτες αποδοκίμασαν τον 30χρονο αθίγγανο, ο οποίος έφτασε στα δικαστήρια Αμαλιάδας συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης


Αυτός είναι ο διαρρήκτης που σκότωσε τον 35χρονο αστυνομικό στην Ανδραβίδα
Στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο δράστης της δολοφονίας του 35χρονου αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη στην Ανδραβίδα.

Εκεί, βρέθηκαν αρκετοί πολίτες που αποδοκίμασαν τον 30χρονο αθίγγανο ο οποίος έφτασε στο κτίριο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αναμένεται να λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Διαβάστε περισσότερα στο ilialive.gr

Δείτε το βίντεο από το amaliadanews.gr

Κλείσιμο


Χθες, χιλιάδες πολίτες είπαν το «τελευταίο αντίο» στον Βασίλη Μαρτζάκλη, στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ανδραβίδα.

Ο Βασίλης Μαρτζάκλης ήταν πατέρας δύο παιδιών ηλικίας πέντε και έντεκα ετών, υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και ήταν το χαμογελαστό παλικάρι με τη χρυσή καρδιά που όλοι εκτιμούσαν.

Στη Δίωξη μετατέθηκε το 2007, ενώ νωρίτερα υπηρετούσε στο Α.Τ. Βαρθολομιού. Καταγόμενος από τη Ροδιά Πηνείας, είχε παντρευτεί και εγκατασταθεί στην Ανδραβίδα. Ασχολείτο με το ποδόσφαιρο και την Ακαδημία της Δάφνης Ανδραβίδας, μαθαίνοντας σε περισσότερα από 150 μικρά παιδιά της περιοχής τα μυστικά του ποδοσφαίρου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης