Βόλος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 37χρονος bodybuilder

Βόλος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 37χρονος bodybuilder

Δέχθηκε πυροβολισμούς από δύο αδέλφια - Τα κίνητρα της επίθεσης εκτιμάται ότι ήταν προσωπικές διαφορές

Βόλος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 37χρονος bodybuilder
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 37χρονου πρωταθλητή του Body Building από το Βόλο, ο οποίος δέχθηκε «μαφιόζικη» επίθεση από δύο αδέλφια, που τον πυροβόλησαν τέσσερις φορές με καραμπίνα, λόγω προσωπικών διαφορών.

Ο 37χρονος, που φέρει βαρύτατα τραύματα σε ζωτικά σημεία του σώματος, παραμένει διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την υγεία του.

Oι δύο φερόμενοι ως δράστες, ένας 33χρονος κι ο 27χρονος αδερφός του, συνελήφθησαν λίγο μετά την αιματηρή επίθεση και κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, αρνούμενοι - μέχρι στιγμής - την εμπλοκή τους στο επεισόδιο. Εντούτοις, αναγνωρίστηκαν από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες προκειμένου να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης.

Κλείσιμο
Το πρωτοφανές για τα δεδομένα της θεσσαλικής πόλης περιστατικό σημειώθηκε, χθες το μεσημέρι, έξω από το κατάστημα με είδη γυμναστικής που διατηρεί ο 37χρονος πρωταθλητής στο κέντρο του Βόλου, όπου τα δύο αδέλφια, φορώντας κουκούλες, πυροβόλησαν το θύμα τους εν ψυχρώ, τραυματίζοντάς το βαρύτατα.

Τα κίνητρα της επίθεσης εκτιμάται ότι ήταν προσωπικές διαφορές που είχαν οι δράστες με τον 37χρονο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης