«Λουκέτο» σε μαγαζί που εμφανιζόταν ο Λευτέρης Πανταζής στη Θεσσαλονίκη
Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ έγινε χθες το βράδυ και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις, δόθηκε αμέσως η εντολή να σφραγιστεί το νυχτερινό κέντρο
"Λουκέτο" για 48 ώρες έβαλε το ΣΔΟΕ σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του αεροδρομίου, επειδή δεν έκοβε αποδείξεις.
Στο κέντρο εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.
Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ έγινε χθες το βράδυ και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις, δόθηκε αμέσως η εντολή να σφραγιστεί το νυχτερινό κέντρο.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.