Κλιμάκιο του ΟΑΣΠ μεταβαίνει στην Αταλάντη μετά τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ
Το κλιμάκιο αποτελείται από πολιτικούς μηχανικούς και γεωλόγους που θα εκτιμήσουν την κατάσταση από την ισχυρή σεισμική δόνηση
Στην περιοχή της Αταλάντης μετέβη το μεσημέρι της Τετάρτης κλιμάκιο ειδικών Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 12:06 το μεσημέρι.
Προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Υποδομών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ, καθηγητή Κοσμά Στυλιανίδη
Το κλιμάκιο αποτελούν πολιτικοί μηχανικοί και γεωλόγοι που θα εκτιμήσουν επί τόπου τα δεδομένα τόσο ως προς πιθανά προβλήματα στατικότητας κτιρίων όσο και ως προς τον κίνδυνο κατολισθήσεων.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.