Όπλα είχε, άδεια για την κατοχή τους όμως δεν είχε!
Χειροπέδες περάστηκαν σε 59χρονο κυνηγό που δεν είχε φροντίσει να εξασφαλίσει άδεια οπλοκατοχής και γι’ αυτό οι
αστυνομικοί της Ασφαλείας τον συνέλαβαν και τον παρέπεμψαν στον
εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενο για παράνομη
οπλοκατοχή.
Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 59χρονου Έλληνα στα Κοίλα Κοζάνης και βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο με τρία φυσίγγια και ένα όπλο τύπου FLOBERT με τέσσερα φυσίγγια, για τα οποία δεν κατείχε την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια. Έτσι, του έβαλαν χειροπέδες και τα όπλα κατασχέθηκαν.
*** Όχι μόνο δεν διέθετε άδεια οπλοκατοχής για το κυνηγετικό όπλο με τέσσερα φυσίγγια που είχε, αλλά και δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις ασφαλούς φύλαξης του ένας 81χρονος που συνελήφθη σε χωριό του δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία. Μάλιστα, κατηγορείται και για παράνομη κατοχή κροτίδων, καθώς οι αστυνομικοί του τμήματος Κυπαρισσίας βρήκαν στο σπίτι του 66, τις οποίες κατέσχεσαν.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.