Η αδερφή της 23χρονης Φαίης ξεσπά: «Δεν υπήρχε ερωτικό τρίγωνο»

Η αδερφή της 23χρονης Φαίης ξεσπά: «Δεν υπήρχε ερωτικό τρίγωνο»

Η 32χρονη γυναίκα παραδέχθηκε πως αρχικά είχε πει ψέματα στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, καθώς σύμφωνα με την ίδια είχε δεχθεί πίεση από τον κατηγορούμενο, ο οποίος την απείλησε ότι θα κατέστρεφε εκείνη και την αδερφή της.

Η αδερφή της 23χρονης Φαίης ξεσπά: «Δεν υπήρχε ερωτικό τρίγωνο»
«Δεν υπήρχε ερωτικό τρίγωνο» λέει η αδερφή της άτυχης Φαίης, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της, Βαγγέλη Στεφανάκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή στα 23 της μόλις χρόνια.

Την ίδια ώρα, η αδερφή της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε και αυτή μπλεγμένη στην υπόθεση, με τον κατηγορούμενο να υποστηρίζει ότι διατηρούσε παράλληλα και με τις δύο αδελφές σχέση, η 32χρονη Μαρία-Ελενα υποστηρίζει, μέσω του συνηγόρου της, Θανάση Πλεύρη, ότι «δεν υπάρχει ερωτικό τρίγωνο, ο κατηγορούμενος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Είναι ένα έγκλημα που δε σχετίζεται με κανένα παρελθόν».

Υπενθυμίζεται ότι η 32χρονη γυναίκα παραδέχθηκε πως αρχικά είχε πει ψέματα στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, καθώς σύμφωνα με την ίδια είχε δεχθεί πίεση από τον κατηγορούμενο, ο οποίος την απείλησε ότι θα κατέστρεφε εκείνη και την αδερφή της.​

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης