Πυρκαγιά στο πλοίο «Κρήτη ΙΙ» στο λιμάνι της Πάτρας

Πυρκαγιά στο πλοίο «Κρήτη ΙΙ» στο λιμάνι της Πάτρας

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις - Άγνωστα τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς - Το πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Βενετία- Ηγουμενίτσα- Πάτρα. 

Πυρκαγιά στο πλοίο «Κρήτη ΙΙ» στο λιμάνι της Πάτρας
Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, εξακολουθούν να παραμένουν στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Κρήτη ΙΙ», στο οποίο εκδηλώθηκε, τα μεσάνυχτα, πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε κάποιο από τα γκαράζ του, ενώ βρισκόταν εν πλω, 3,5 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Πάτρας, χωρίς ευτυχώς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Η φωτιά σβήστηκε από το αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης και το «Κρήτη ΙΙ» έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας, όπου αποβίβασε με ασφάλεια οχήματα και επιβάτες.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Αακτοφυλακή, σε κάποια από τα γκαράζ του πλοίου εξακολουθούν να βρίσκονται κάποια φορτηγά, ενώ οι 16 πυροσβέστες που βρίσκονται στο «Κρήτη ΙΙ» δεν μπορούν να προσεγγίσουν ακόμα το σημείο στο οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, καθώς υπάρχουν καπνοί και νερά από το σύστημα πυρόσβεσης.

Το πλοίο στο οποίο επέβαιναν 113 επιβάτες, 87 άτομα πλήρωμα, 18 ΙΧ και 92 φορτηγά, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Βενετία- Ηγουμενίτσα- Πάτρα.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο γκαράζ του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Κρήτη ΙΙ» το βράδυ της Δευτέρας, ενώ έπλεε 3,5 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Πάτρας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης