Όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στο φως τη δημοσιότητας το Star, το μικρό σκάφος φαίνεται να έχει «σφηνώσει» στο μπροστινό μέρος του μεγαλύτερου σκάφους, ενώ έχει υποστεί και υλικές ζημιές. Παράλληλα, οι περισσότεροι από 200 επιβάτες, που βρίσκονταν στο μεγάλο πλοίο, παρακολουθούσαν τρομοκρατημένοι.
Μόλις ξεμπλέχτηκαν τα δύο σκάφη το μικρότερο, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 10 άτομα, εκ των οποίων οι τρεις μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Παξών, έπλευσε προς το νέο λιμάνι Παξών.
Το δεύτερο επιβατηγό-τουριστικό σκάφος με 203 έπλευσε προς το λιμάνι της Κέρκυρας, συνοδεία περιπολικού λιμενικού σκάφους. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
Δεν υπήρχαν αναφορές για εισροή υδάτων σε κανένα από τα δύο πλοία.
Δείτε φωτογραφίες από το μικρότερο τουριστικό σκάφος που υπέστη υλικές ζημιές:
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.