Στις 218 οι αερομεταφορές ασθενών με πτητικά μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων τον Ιούλιο, η ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ
Με μέσα του Στρατού Ξηράς πραγματοποιήθηκαν από την 1η έως τις 31 Ιουλίου φέτος, 9 αποστολές αεροδιακομιδής με 27 ώρες πτήσης
Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής 'Αμυνας ανακοίνωσε ότι τον Ιούλιο φέτος πραγματοποιήθηκε η μεταφορά 218 ασθενών με πτητικά μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Αναλυτικότερα, με μέσα του Στρατού Ξηράς πραγματοποιήθηκαν από την 1η έως τις 31 Ιουλίου φέτος, 9 αποστολές αεροδιακομιδής με 27 ώρες πτήσης. Μεταφέρθηκαν 10 ασθενείς και 4 μοσχεύματα.
Το ίδιο διάστημα, με πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας, έγιναν 128 αποστολές αεροδιακομιδής με 405 ώρες πτήσης ενώ μεταφέρθηκαν 208 ασθενείς και ένα μόσχευμα.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.