Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (12/07) στην Εύβοια σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Ακτή Νηρέως, έξω από το Αλιβέρι στην Εύβοια και έκαψε χαμηλή βλάστηση.
Άμεσα, στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχείρησαν για την κατάσβεσή της. Η φωτιά δεν απείλησε κατοικίες. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατο και δυσπρόσιτο σημείο αλλά πυροσβεστικές δυνάμεις κατόρθωσαν να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο σε 15 λεπτά.
Στην κατάσβεση επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρων της 20ης ΕΜΟΔΕ και 6 οχήματα, ενώ από αέρος επιχείρησε 1 ελικόπτερο.
Το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ευβοίας μεταβαίνει στην περιοχή της πυρκαγιάς για την διερεύνηση των αιτίων της.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Δημάς μιλώντας στο evima δήλωσε πως έστειλε στο σημείο και υδροφόρες του Δήμου.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.