Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας νοσηλευτής, 47 ετών, που κατηγορείται ότι άσκησε βία σε ανήλικο ασθενή μέσα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Ο άνδρας διώκεται για απλή σωματική βλάβη που φέρεται να προκάλεσε στον 16χρονο μέσα σε κλινική του νοσοκομείου, κατά την εξέταση του.
Το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα του 16χρονου όταν είδε κάποιες μελανιές στην περιοχή του λαιμού του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος φαίνεται πως ισχυρίζεται ότι ο ανήλικος ήταν υπερκινητικός και προσπάθησε να τον συγκρατήσει για να γίνει η εξέταση.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.