Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Μοσχούρη - Αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση
Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν τη προφυλάκιση των τριών κατηγορούμενων, οι οποίοι κατά περίπτωση απολογήθηκαν για 9 κακουργήματα και 6 πλημμελήματα
Κατά τις σημερινές απολογίες τους στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κάθε συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση που τούς αποδίδεται.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ένας εξ αυτών υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι από το στίγμα του κινητού του προκύπτει ότι ήταν σε άλλο σημείο την ώρα της δολοφονίας. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι δεν γνωρίζει τους συγκατηγορουμένους του.
Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν τη προφυλάκιση των τριών κατηγορούμενων, οι οποίοι κατά περίπτωση απολογήθηκαν για 9 κακουργήματα και 6 πλημμελήματα.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.