Για τέταρτη φορά μετά τα Χριστούγεννα, η περιοχή του Παγκρατίου, πέριξ της Βασιλέως Κωνσταντίνου, έχει βυθιστεί στο σκοτάδι. Αυτή τη φορά, η διακοπή στην ηλεκτροδότηση ξεκίνησε περίπου από τις 7. 30 το απόγευμα και κανείς δεν ξέρει πότε θα αποκατασταθεί.
Ο ΔΕΔΔΗΕ για μια ακόμη φορά απαντά στους κατ' επανάληψη ταλαιπωρούμενους κατοίκους της περιοχής ότι υπάρχει (γενικώς) βλάβη.
Τις προηγούμενες τρεις φορές οι διακοπές ήταν πολύωρες (από δύο έως και 8 ώρες), όπως και η ταλαιπωρία των καταναλωτών που υποχρεώθηκαν άλλοι να μην μπορούν να εργαστούν και άλλοι να πετάξουν τρόφιμα.
Όπως επισήμαναν καταναλωτές που επικοινώνησαν με το protothema το γεγονός ότι πρόκειται για την τέταρτη διακοπή ρεύματος από τα Χριστούγεννα, δείχνει ότι το πρόβλημα ουσιαστικά δεν έχει εντοπιστεί, ώστε να αντιμετωπιστεί και να μην επαναλαμβάνεται.
Αυτό που επίσης επαναλαμβάνεται όμως, είναι η γενική απάντηση του ΔΕΔΔΗΕ περί «βλάβης».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»