Λίγες καθυστερήσεις παρατηρούνται το πρωί της Τρίτης 23/12 στους δρόμους του λεκανοπεδίου με την κίνηση να περιορίζεται τις πρωινές ώρες σε πολύ συγκεκριμένους οδικούς άξονες.
Η κίνηση στην Αττική 23/12: Πού υπάρχουν καθυστερήσεις
Συγκεκριμένα, δυσκολία αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στο ανοδικό ρεύμα του Κηφισού, από το ύψος του Αιγάλεω έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Την ίδια εικόνα θα αντιμετωπίσουν και όσοι βρίσκονται στη λεωφόρο Αθηνών όπου το κύριο πρόβλημα εντοπίζονται από το Χαϊδάρι έως και τον Σκαραμαγκά.
Στο κέντρο της πρωτεύουσας, οι οδηγοί κινούνται με χαμηλές ταχύτητες στις λεωφόρους βασιλέως Κωνσταντίνου, βασιλίσσης Σοφίας αλλά και στην οδό Αρδηττού. Στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, τμηματικά σημειώνονται ολιγόλεπτες καθυστερήσεις.
Στη λεωφόρο Κηφισίας, μέχρι στιγμής η εικόνα είναι καλή ωστόσο ώρα με την ώρα η κίνηση των οχημάτων θα αυξάνεται.
Καθυστερήσεις καταγράφονται και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.