Οι αστυνομικές έρευνες και οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για το έγκλημα τα Βορίζια του Ηρακλείου Κρήτη.
Μέσα στην ημέρα αναμένεται να απολογηθούν δύο ακόμη από τους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην υπόθεση. Πρόκειται για τον 43χρονο και τον 48χρονο, μέλη και οι δύο της οικογένειας του 39 χρονου θύματος από το μακελειό.
Την ίδια στιγμή, παρουσία κλιμακίου του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, κλιμακίου από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης και της σχολικής συμβούλου ψυχολόγων, άνοιξαν σήμερα τα σχολεία στην περιοχή των Βοριζίων του Δήμου Φαιστού.
Έπειτα από απουσία μιας ολόκληρης εβδομάδας και μετά το μακελειό με τους δύο νεκρούς στην περιοχή, αρκετοί μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου επέστρεψαν στο σχολείο, με στόχο να μπορέσουν να επανέλθουν στην καθημερινότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους αλλά και ειδικών. Κάτι που από την πρώτη στιγμή εξέφρασε με πρωτοβουλία της η υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία ζήτησε να υποστηριχθούν με κάθε δυνατό τρόπο, συνολικά τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας και κυρίως οι μαθητές.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.