Άγρια επίθεση από 15 άτομα δέχτηκαν δύο 16χρονα αγόρια στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου (1/11) όταν οι δύο 16χρονοι προσεγγίστηκαν από δύο άγνωστα άτομα τα οποία τους απείλησαν και τους εξύβρισαν.
Στη συνεχεία και ενώ οι δύο ανήλικοι κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Γεωργίου, οι δράστες μαζί με άλλα 13 άτομα περίπου τους επιτέθηκαν απρόκλητα, με γροθιές και μπουνιές, ενώ τους τραυμάτισαν στο πρόσωπο με κλειδιά.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, από τους γονείς των δύο 16χρονων, ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση για τους παθόντες. Η Ασφάλεια αναζητά τους δράστες της επίθεσης.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.