Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (2/11) στη Μάνη, όταν ένας 24χρονος μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με αγριογούρουνο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Πιο συγκεκριμένα, το δυστύχημα έγινε στο 11ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Γυθείου – Αρεόπολης. Μετά τη σύγκρουση με το ζώο η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε κολώνα και στη συνέχεια έπεσε σε χαντάκι.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.