Συγκινητικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου στη Μητρόπολη Αθηνών, με κόσμο να συγκεντρώνεται για να πει το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο.
Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία της συζύγου του δημιουργού, Άσπας με την οποία μοιράστηκε δεκαετίες ζωής, ενώ μαζί απέκτησαν δύο γιούς, τον Κορνήλιο και τον Ρωμανό. Στο πλευρό της βρέθηκαν φίλοι, συνεργάτες και απλοί πολίτες για να τη συλλυπηθούν και να της συμπαρασταθούν.
Δίπλα της βρίσκονταν τα παιδιά και τα εγγόνια του Διονύση Σαββόπουλου, σε ατμόσφαιρα βαριάς συγκίνησης.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.