Με περισσότερες από 15 μαχαιριές σκότωσαν τον Αφγανό στην Πάρο - Δεν είχε παραβιαστεί η πόρτα του σπιτιού που έμενε

Με περισσότερες από 15 μαχαιριές σκότωσαν τον Αφγανό στην Πάρο - Δεν είχε παραβιαστεί η πόρτα του σπιτιού που έμενε

Η εκτίμηση είναι ότι τον σκότωσαν στο κρεβάτι που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί - Είχε μαχαιριές στον θώρακα, την πλάτη και τα πλευρά

Με περισσότερες από 15 μαχαιριές σκότωσαν τον Αφγανό στην Πάρο - Δεν είχε παραβιαστεί η πόρτα του σπιτιού που έμενε
Άγρια, όπως δείχνουν οι τελευταίες πληροφορίες, ήταν η δολοφονία του 40χρονου Αφγανού εργάτη τον οποίο βρήκε νεκρό ο εργοδότης του στη Νάουσα της Πάρου.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 40χρονος είχε δεχθεί περισσότερες από 15 μαχαιριές τόσο στο μπροστινό (θώρακας) όσο και στο πίσω μέρος του σώματός του (πλάτη και πλευρά).

Η εκτίμηση είναι ότι τον 40χρονο από το Αφγανιστάν τον σκότωσαν στο κρεβάτι στο οποίο τον βρήκε νεκρό ο εργοδότης του σήμερα το πρωί.

Οι αστυνομικοί είδαν, επίσης, ότι η πόρτα του σπιτιού του Αφγανού δεν έφερε σημάδια παραβίασης, στοιχείο που μπορεί να δείχνει ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός στο θύμα.

Όπως έγραψε νωρίτερα το protothema.gr, o 40χρονος ήταν ηλεκτρολόγος και έμενε μόνος του στο σπίτι.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν τον αναζήτησε ο εργοδότης του καθώς ο Αφγανός ήταν προγραμματισμένο να πάει για κάποια δουλειά.

Στις έρευνες στην Πάρο συνδράμει και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών προκειμένου να διαλευκάνει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 40χρονος έχασε τη ζωή του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης