Στη σύλληψη ενός 43χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε παράνομα ανθρώπους στις τουαλέτες του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν την Πέμπτη (2/10) οι αστυνομικοί.
Ειδικότερα, ο 43χρονος, με καταγωγή από την Γερμανία, βρέθηκε με χειροπέδες ύστερα από καταγγελία που έκανε στις Αρχές ένας πατέρας που τον είδε να βιντεοσκοπεί κρυφά τον γιο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την σύλληψή του και τον έλεγχο που ακολούθησε στο κινητό του τηλέφωνο, εντοπίστηκαν συνολικά τρία βίντεο που είχε καταγράψει παράνομα κι άλλα πέντε τα οποία είχε διαγράψει.
Σε βάρος του 43χρονου ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική ποινική δίωξη για παράνομη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς