Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην Αχαΐα όπου δοκιμάζεται για δεύτερη ημέρα από τα πύρινα μέτωπα. Πυροσβέστες και εθελοντές επιχειρούν αδιάκοπα με σκοπό να περιορίσουν τη φωτιά.
Στα πύρινα μέτωπα της Αχαΐας επιχειρούν συνολικά 222 πυροσβέστες με 71 οχήματα, 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 7 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.
Σε βίντεο που δημοσίευσε το Forecast Weather απεικονίζεται η στιγμή που canadair το οποίο επιχειρεί στα μέτωπα πετάει δίπλα από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου για να ανεφοδιαστεί με νερό.
Δείτε το βίντεο:
Βίντεο με ελικόπτερο Σινούκ που επιχειρεί στην Αχαΐα:
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.